Notice: Undefined index: over18 in /home/vaporcou/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_nenglilis_template_common_header.tpl on line 71
ATENTIE Produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online se adreseaza numai persoanelor care au inplinit 18 ani. Va rugam sa nu intrati pe acest site decat daca aveti varsta legala de achizitie pentru produsele noastre!

Intrebari frecvente

Ce este tigara electronica?

Tigara electronica Vapor Couture este o alternativa la tigara clasica. Va permite sa aveti o experienta similara acesteia, dar fara problemele asociate tigarilor cu tutun cum ar fi fumul, scrumul sau mirosul neplacut. Tigarile electronice elimina combustia, prin urmare si toate problemele care deriva de aici.Tigarile electronice Vapor Couture produc doar vapori si nu necesita aprindere in niciun fel. Prin lichidul care contine nicotina in diferite grade, veti obtine aceeasi satisfactie ca si in fumatul obsinuit.

Cine poate folosi Vapor Couture?

Vapor Couture nu se adreseaza persoanelor care nu au implinit 18 ani. Cu alte cuvinte, este interzis oricarei persoane care nu a implinit varsta de 18 ani sa cumpere produse prin intermediul acestui magazin virtual. De asemenea, nu recomandam aceste produse femeilor gravide sau care se afla sub ingrijire medicala, cardiacilor, diabeticilor sau persoanelor care iau medicamente pentru astm sau depresie.

Pot folosi tigara VC in locurile in care fumatul este interzis?

Poti folosi tigarile electronice Vapor Couture in multe locuri in care tigarile obisnuite sunt interzise. Depinde totusi de regulile locului respectiv.

Pot zbura cu tigarile Vapor Couture?

Iti pot lua tigarile electronice VC cu tine in avion si le poti folosi in majoritatea aeroporturilor. Totusi, nu poti folosi tigarile la bordul liniilor aeriene comerciale. Nu ar trebui sa existe probleme la trecerea prin controlul de securitate cu tigarile electronice in bagaj. Unele linii aeriene internationale si chartere accepta folosirea tigarilor electronice in timpul zborului.

Cum folosesc Vapor Couture?

Este indicat sa citesti Ghidul Utilizatorului inainte. Bateria trebuie incarcata mai intai,  timp de 2-4 ore (atentie, bateriile achizitionate separat de kit nu includ si incarcatoare, prin urmare va trebui sa achizitionezi unul). Atunci cand bateria este complet incarcata, indeparteaza marcajul "Stay Fresh" de la capatul atomizorului si insurubeaza bateria in cartus.

Cu ce e diferit Vapor Couture de alte tigari electronice?

Vapor Couture este singura linie de tigari electronice de pe piata special concepute pentru sexul feminin, cu o atentie deosebita acordata design-ului.  Aromele noastre sunt de asemenea special gandite pentru a atrage gusturile doamnelor si domnisoarelor amatoare de tigari electronice.

Multe marci folosesc lichid de calitate indoielnica sau componente ieftine. Vapor Couture este dotata cu toate caracteristicile sigure, avand o calitate garantata de VMR. Compania are ca prioritate siguranta si performanta inaintea profitului. Lichidul Vapor Couture, prin aprobarea VMR,  indeplineste standarde riguroase inainte de a ajunge la consumator.

Ce se afla intr-un Vapor?

Cartusele full, medium si light Vapor Couture sunt compuse din trei ingrediente de baza; nicotina, arome alimentare si propilen glicol. Propilenul glicol este un aditiv alimentar aprobat FDA, folosit de exemplu in inhalatoarele astmaticilor.  Cartusul cu 0 tarie nu contine deloc nicotina.

Cu ce aroma VC se potriveste marca mea de tigari?

 • Vapor Couture Bombshell: aroma de tutun turcesc - Camel, Kent, American Spirit, Merit, si multe varietati de tigari europene.
 • Vapor Couture Rodeo Drive: aroma de tutun american. Marlboro, Pall-Mal, Winston, Basic, Lucky Strike, Doral and Chesterfield.
 • Vapor Couture Fresh Mint: aroma de menta.
 • Vapor Couture Passion Fruit: aroma de fructe.

Vapor Couture vinde baterii manuale?

Nu. La acest moment, Vapor Couture ofera doar baterii automate.

Ce tarie ar trebui sa aleg?

Vapor Couture vine in 4 tarii, in functie de gradul de nicotina inclus. Cel mai bine ar fi sa le testezi pe toate inainte de a te decide sa ramai la una singura.  Comparatiile de mai jos iti pot face o idee.

 • 18 Full Strength (18 Tarie Maxima) = Tigari fara filtru
 • 12 Medium Strength (12 Tarie Medie) = Tigari obisnuite
 • 6 Light Strength (6 Tarie Usoara) = Tigari Lights
 • 0 Zero Strength (0 Nicotina) = Fara Nicotina

Cat dureaza un cartus?

Un atomizor dureaza aproximativ cat un pachet de tigari. Depinde de tine cat dureaza un cartus.  Cand vaporul cartusului devine mai putin dens si incepe sa-si schimbe gustul este cazul sa-l inlocuiesti. 

Trebuie sa incarc bateria daca sunt la prima folosire?

Da, este necesar deoarece bateriile sunt incarcate doar pe jumatate la livrare iar vaporii nu ar fi prea consistenti. 

Cu ce e diferit Vapor Couture de V2 Cigs?

Vapor Couture combina ultimele tendinte in moda cu tehnologia V2 Cigs. Este o linie unica de tigari electronice concepute special pentru femei.  In culori diverse si cu accesorii ultra-chic, Vapor Couture este tot ceea ce o femeie educata, amatoare de tigari electronice, cauta. VC contine aceeasi vapori consistenti, componente de top si arome delicioase care te-au determinat sa alegi si V2 Cigs.

Cum imi dau seama daca bateria se incarca?

Luminta LED-ului este rosie la incarcare si devine verde la incarcare completa. Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la supraincarcarea si deteriorarea bateriei intrucat Vapor Couture are un sistem automat de protectie.

Ce arome pot comanda?

Vapor Couture vine in 4 arome delicioase pentru toate gusturile:

 • Vapor Couture Bombshell (aroma de tutun turcesc)
 • Vapor Couture Rodeo Drive (aroma de tutun american)
 • Vapor Couture Fresh Mint (aroma de mentol)
 • Vapor Couture Passion Fruit (aroma de fructe)

Cum sa-mi pastrez cartusele?

Cartusele trebuie tinute intr-un loc racoros si uscat, gen camara. Unii clienti prefera sa le tina in frigider. Va rugam sa puneti cartusele in recipiente etanse pentru a preveni expunerea la umezeala. De asemenea, este important de notat ca trebuie sa lasati cartusele sa revina la temperatura camerei inainte de a fi folosite din nou.

Ma vor ajuta tigarile electronice sa renunt la fumat?

Tigarile electronice sunt o alternativa la tigarile clasice insa renutarea la fumat nu este garantata si depinde numai de dvs!

Sunt tigarile electronice Vapor Couture sigure?

Momentan suntem sigurii de pe piata de specialitate care testeaza fiecare lot de lichid si impartaseste rezultatul cu clientii. De asemenea, lista ingredientelor noastre este publicata online, la vedere!

Care sunt beneficiile unei tigari electronice?

Cele mai evidente beneficii in utilizarea tigarilor electronice sunt lipsa fumului, a scrumului si a mirosului neplacut asociat cu tigara clasica. Exista si avantaje financiare, costul unei tigari electronice fiind comparat cu acela al unui pachet de tigari. Tigarile electronice sunt, de departe, cu mult mai ieftine, avand in vedere ca un cartus este echivalentul unui pachet de tigari.

Tigarile electronice mai sunt denumite pe buna dreptate si "tigari sociale"; ele nu polueaza aerul si nu ii afecteaza pe cei din jur cu fum si mirosul neplacut. Tigara electronica poate fi folosita aproape oriunde!

Ce contine de fapt tigara electronica?

Exista doua componente de baza intr-o tigara electronica: bateria si cartusul. Cartusul este format din atomizor si lichid. Atomizorul incalzeste lichidul si lichidul produce vapori atunci cand inhalezi.  Lichidul contine 4 ingrediente principale: propilen glicol (aditiv alimentar aprobad FDA), apa, arome alimentare si nicotina.Exista si variante fara nicotina (0 Strentgh). Spre deosebire de majoritatea producatorilor de tigari electronice, Vapor Couture testeaza fiecare lot de lichid  pentru a asigura cele mai inalte standare de pe piata de specialitate.

Sunt bateriile si cartusele Vapor Couture compatibile cu bateriile sau cartusele V2 Cigs?

Nu, bateriile si accesoriile Vapor Couture sunt concepute special pentru linia de produse Vapor Couture, nefiind compatibile cu V2Cigs sau cu alte marci de tigari electronice de pe piata. 

 

DESPRE VAPOR COUTURE

Vapor Couture este singura linie de tigari electronice proiectata exclusiv pentru femei. Acest concept unic de tigara electronica combina tehnologia V2CIGS  cu un design elegant si accesorii deosebite.

CONTACT

SC STORM SPED SRL Str. Novaci, nr. 4, sector 5 Bucuresti, J40/1912/2012, RO 29812782, Banca Alpha Bank – suc Marriott cont: RO50BUCU1101303796011RON
+40727292131
+40213351235
comenzi@vapor-couture.ro

INFORMATII DESPRE LIVRARE

Produsele comandate sunt livrate conform cerintelor dumneavoastra. Produsele sunt ambalate in folii de protectie pentru a nu suferi deteriorari.
payment